fredag, februari 29, 2008

måndag, februari 25, 2008

jaha, så det är du som e Sirie!?

Har hört det några gånger nu dom senaste dagarna ha ha.. vet inte riktigt vad det ska betyda men jag hoppas att det är posetivt iaf =oP Här är en bild på mig från hårdrockskvällen he he.. Mindre snygg än andra festkvällar enligt vissa, men jag tycker jag rockar fett i svart ;o) he he..Har varit med Annie hos Johan och idag blev alla dreadsen klara! Blev riktigt fint, eller hur Annie :) Dagen har varit innehållsrik, gick upp kl 07 (wow) och det var inte så jobbigt som jag trodde så ska försöka med att komma upp så dax fler dagar, sen hämtade Annie upp mig vid 8 o så hittade vi på lite bus, efter det tog vi en god fika :) och sen bar det av ner te skolan där det var prat om Ajvide inför utställningen vi 2:or ska göra sen, på lunchen gick jag o Annie på stan, hon hittade ett par super colla inneskor med döskallar på =oP som jag självklart köppte + ett par gummistövlar båda paren i st 37 så jag tyx ha krympt min skostorlek.. efter det gick vi o käkade på max :) gott! Sen blev det bikbok där jag köpte två "linnen" som jag gått o suktat efter.. Sen tillbaka ner på skolan o iväg på exkursion, var riktigt kul, alltid kul att ut å åka! Hann till och med, med att speka lite i jorden ;P När vi kom hem körde Annie mig till stallet där jag fixade i ordning till paxen sen åkte vi till intersport där jag hamnade i skohimmlen! :) så fick med mig två par skor därifrån, så har blivit med 4 par skor idag he he.. sen var det maxi sen hem o sen till Johan o dreadsade.. det var hela min dag det..

söndag, februari 24, 2008

betydelselös

vissa saker betyder inget, vilket är ganska konstigt..

lördag, februari 23, 2008

torsdag, februari 21, 2008

en annorlunda onsdag

ja nu tycker ni väl att jag e helt knäpp eftersom det är inte onsdag idag för det är torsdag, vilket jag är fullt medveten om.. Tänkte bara skriva några rader om gårdagen.. Var en dag då inte allt för mycket gjordes (som vanligt!?) , var i stallet, satt hemma o ugglade och var i skolan. Det som var annorlunda var att jag hade samlat (tjatat) ihop mina kära vänner till Rindi :) Kvällen började självklart (eftersom det är ons) med Lost hos Annie, vi började med att kolla på förra avsnittet, alltså avsnitt 1 för säsongen och öppnade en flaska vin :) när det var slut så orkade vi inte vänta på att nr 2 skulle börja på tv så Annie laddade ner det o så kollade vi på det med! Efter det var vi nöjda och glada och skuttade sedan ner till rindi vid 22 tiden.. väl på rindi var det dricka som gällde, både läsk och alkohol, för sig och blandat :P he he.. blev en del av den sorten innan det var hemmdax och jag och dom andra tror jag hade väl hunnit bli lite runda under fötterna.. Väl hemma satte jag mig vid datan, där jag brukar hamna efter en ute kväll, vet inte riktigt varför, fick va msn förfrågan om jag ville följa med hem till Stefan o käka o kolla på film, tja varför inte han bor ju inte direkt långt bort (samma våning men några lägenheter bort..) så jag o tobbe traskade över dit.. Var riktigt roligt :) ! En av dom roligaste "efterfester" jag varit på, på väääldigt länge.. Många knasigheter och annat skoj var innehållet, "kvällen" avslutades med en film (som jag påpekade redan innan var jätte tråkig..) tobbe tröttnade och gick hem (jaaa jag vet att du säger att du bara var trött men jag vet att det var filmen du tröttnade på ha ha..) en somnade och så var det bara jag o stefan som var vakna tillslut.. så genomled hela filmen men det var iaf bra sällskap ;o) he he.. så jag var tillslut hemma kl 04:30 eller ja, gick iaf o la mig då.. Och sen var det upp kl 08 idag...

tisdag, februari 19, 2008

migrän och rollspel

var en ganska kul kväll igår förutom då min migrän, började känna av det redan på AG mötet då hungern gjorde sig påmind, efter mötet följde jag med Annie o dreadsade hos Johan och efter det gick vi upp en våning för Annie o Johan skulle spela rollspel med ett par andra gameare och jag tittade bara på och det var nog tur för jag fick huvudverk som senare visade sig vara migrän :( Verkade vara ricktigt roligt annars :) ska hänga med nästa gång och se om jag kan bli lite mer införstådd i hur det fungerar så kanske jag kan vara med någon gång i framtiden. Mådde riktigt dåligt när vi gick hem vid halv 24 tiden så det var bara ute med bäbis en snabb runda, fram med hinken o lägga sig i sängen för i ett sådant läge hjälper inte någon tablett. För er som inte har haft migrän någongång säger jag bara grattis! Det känns ungifär som om någon pressar in sina tummar i tinningen, eller slår med en hammare, jag brukar få ont i bakhuvudet oxå och då känns det ungifär som om någon har satt ett spännband runt huvud och spänner åt hårdare och hårdare, denna smärtsamma "huvudverk" leder till att man mår välldigt illa och i vissa fall när det är rikitgt illa så kräks man. Man blir oxå väldigt kännslig för ljud och ljus, varenda liten ljusstrimma sticker i ögonen och varenda ljud skär i öronen. Dagen efter känns det som värsta baksmällan, man e yr och huvudet känns tungt och dimmigt man är fortfarnade ljud och ljuskännslig.. Ja, detta är väl på ett ungifär hur det känns för mig, men det kan variera från gång till gång och migrän kan variera från person till person hur man upplever det, men alla som haft det kan hålla med om att det inte är någon trevlig kännsla..

oväntat samtal

pappa ringde mig idag, inte så konstigt kanske ni tycker och nee det är det inte men just detta samtalet var lite oväntat eftersom min pappa är i moskva. Känns rätt så häftigt att pappa är i moskva och mamma i sudan men ändå lite läskigt då dom är så långt bort.. Lite avis blir man allt oxå, jag vill oxå åka utomlands!

söndag, februari 17, 2008

har inga svar

ställ inga frågor om kärlek inatt, jag har inga svar.. Ställ inga frågor om rätt eller fel, om besudlad och ren, det är redan försent, jag sålde min tro för en kyss. Jag gör vad jag vill, jag gör vad jag kan..Sjung inga sånger om kärlek inatt, sjung om någon som oss, snälla sjung om att slåss om att dansa besatt fasten hjärtat är blodfattigt matt, om det vackra som lever i livlösa ting, om en trasig fiol och en torkad viol, sjung vad du vill, bara fråga mig ingenting.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Varm mjölk, levandeljus och mörker det är väldigt trevligt en söndag då man sitter ensam hemma efter en konstig helg. Hade höga förväntningar för helgen men upptäckte ganska snart att det inte skulle bli som jag hoppats, hade haft en roligare helg på egen hand... Var med en lättnad jag lämnade av vid färjan idag. Funderar över min besatthet av att hitta kärlek, förstår inte vad den kommer ifrån, kanske är det hormoner, eller är det alla mina kära kompisar med underbara pojkvänner och numera barn som påverkar mig. Något jag saknar är iaf att ha någon att sova brevid, det är det bästa som finns och då jag sover som bäst. Jag tror mitt letande gör mig blind, därför ska jag nu (försöka) sluta leta, "dom" säger ju att det är när man slutar att leta som man hittar honom. Men sen är frågan, vill jag verkligen hitta någon, insåg oxå i helgen hur bra jag trivs själv och hur mycket jag inte ville ha någon "jobbig" typ i släptåg, tror att jag tror att jag vill ha någon fast jag igentligen inte vill ?! eller att jag tror att jag tror att jag inte vill ha någon fast jag vill ?! tror helt enkelt att mina kännslor/hormoner trivs med att driva mig till vansinne med detta, tills jag rett ut situationen får ni stå ut med att jag e lite förvirrad ha ha, suck..

torsdag, februari 14, 2008

en dag som alla andra, även om den känns ännu tristare än någon annan dag. Det är dagen man känner sig som mest ensam och misslyckad, jo tack, har genomlidit ett x antal år med denna kännsla.. Jag som älskar rosa fluff, rosor, hjärtan o allt annat som hört till så det borde ju vara en dag som gjord för mig, men icke. Har iaf varit en intressant dag med Mats Burström som var gästföreläsare, han var riktigt bra! Höjdpunkten på dagen var att pyssla ihop alla <3 dags kort, Annie och Camilla fick var sitt och sen gjorde jag ett till mig själv.. Efter Mats sista föreläsning var det möte inför Valborg, fixade så att Gotark ska ha hand om raketerna i år :) vilket som ska bli väldigt skoj. Hungrig skyndade jag hemmåt eftersom madde o jag skulle äta pizza, vad gott det skulle bli, jag som älskar pizza.. mötte upp nicole o fredrik, letade lite efter min cykel och gick sedan hemmåt. Körde till stallet, mockade lite kvickt o fixade till, sen var det maxi, där jag snålade in lite på inhandlandet så pengarna skulle räcka till pizza.. väl hemma var det ut en vända med bäbis och sen ringde jag madde, men då ville hon inte ha pizza för hon var fortfarande mätt efter lunchen och sen orkade hon inte gå ut.. besviken blev jag allt och vrålhungrig som jag är så blev jag sur och avig, så pizzan fick vara, inte går jag och handlar pizza själv och visar allmänheten vilken misslyckad fet singel jag är, även om madde erbjödsig att följa med så sa hon att hon kan äta ett äppel när jag sitter o glufsar i mig pizza, eeee nej tack. Så nu sitter jag här och är för tjurig för att äta något med huvudvärk och är allmänt aggresiv på självaste alla <3 dag. Får väl ta och försöka se det på den posetiva sidan, eftersom jag inte kan tänka på något annat än hur hungrig jag är så slipper jag tänka på mitt obefintliga kärleksliv.

tisdag, februari 12, 2008

Michael Jackson - They Don't Care About Us (Prison Version)

.:det är denna låten vi dansar till:.

tisdag

ja det vet nog alla att det är idag, en såndär riktigt tråkig tisdag :( en tisdag som bara känns fel och olustig, en tisdag som jag bara vill ska ta slut. Dagen började med uppgång så klart, ut med Alva bäbis en runda och sen till stallet för att fixa allt där och sen ner till skolan där vi i AG staben skulle sitta från 11, det var helt ok, iaf den roligaste biten på dagen.. kl1 började ännu en föreläsning om påskön och samoa, tråk säger jag bara.. suck, det var väl ungifär min dåliga dag började. När föreläsningen slutade begav madde o jag oss ut på jakt efter ett nattlinne till mig och jag kom ännu en gång fram till att jag hatar denna stad i klädväg, skoväg ja just i dag hatar jag allt med denna stad! usch.. en stad som inget har.. inte ens ett ynka pynka snyggt nattlinne så det fick bli ett nästan snyggt, suck men men.. efter det hem, var ute med alva, lagade mat och satte mig sen med wii, spelade alldelles för länge, skulle möta camilla på volontärparkeringen 20 över 7 men insåg 25 över att jag var sen.. så det var bara o slänga på sig något o springa ut, självklart råkade jag välta ut en hel kanna med saft som jag inte hann torka upp, väl på dansträningen blev jag bara irriterad för att tränaren tog allt så snabbt så att jag inte hängde med och tvivlar på att någon annan heller gjorde det, hade ju varit roligare om träningen hade gått ut på att man faktist skulle lära sig något och inte bara hasta igenom rörelser i en dans för att vi ska kunna en hel dans i slutet av terminen.. suck.. väl hemma igen var dett bara att börja städa för det ser förjävligt ut här, kom väl halvägs men sen tröttnade jag, är bara så arg på allt.. tvätt, stök, disk, smuts, stök, saker,stök o saker överallt så jag blir tokig! Vill bara lägga mig på golvet o skrika o sparka men vad skulle det hjälpa det kommer vara samma röra efter.. och så har jag fortfarande ingen cola hemma :( suck.. jag som är så sockersugen så jag håller på att bryta ihop.. nu tror jag att jag ska boxas lite med wii, kanske hjälper mig att ta ut min ilska på denna dag, skit tisdag!

fredag, februari 08, 2008

idag är en må bra dag

ja det känns som det iaf :) det mesta har flytit på som det ska..

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Har varit o köpt ett wii spel :) Super Paper Mario, det andra som jag hade velat haft fanns inte kvar men det blir nog lika bra med det här :) så ikväll blir det wii spelande för hela slanten!

Efter lite krångel med ljudet och lite fix med att placera om en sladd så kom spelandet igång :) var riktigt roligt men fastnade på tredje banan så då var det inte kul längre så fick bli coops istället men ska väl sätta mig o försöka klura lite till på det där.. tänkte mig en hemma kväll med film och wii men ser ut som det blir en ute kväll med camilla, tobbe och co får väl se vad som händer..

Have you ever

Have you ever loved somebody
so much it makes you cry
Have you ever needed something so
bad you can´t sleep at night
Have you ever tried to find the words
But they don´t come out right

Have you ever been in love
Been in love so bad
You´d do anything
to make them understand
Have you ever hade someone
steal your heart away
You´d give anything
to make them feel the same
Have you ever searched for words
to get you in their heart
But you don´t know to say
And you don´t know where to start

Have you ever found the one
You´ve dreamed of all your life
You´d do just about anything
to look into their eyes
Have you finally found
the one you´ve given your heart to
Only to find the one
won´t give their heart to you
Have you ever closed your eyes and
Dreamed that they were there
And all you can do is wait for the day
that they will care

What do I gotta do
to get you in my arms
What do I gotta say
to get to your heart
To make you understand
how i need you next to me
Gotta get you in my world
Cause I can´t sleep

kärlek är illa

ja.. den gör mig illa hela tiden, jag tål inte kärlek längre.. går inte att förklara vi kommer bara inte överäns kärleken och jag.. fick gråta en skvätt när jag insåg att en person jag håller väldigt kär ska flytta från ön.. det gör ont att vi har så mycket ouppklarat, vilket är mitt fel, jag har inte orkat prata om det och känner att jag igentligen inte orkar göra det än heller, men det hjälper alltid att skriva av sig iaf.. har inte orkat prata med dig eller ens träffa dig för när jag gör det kommer alla kännslor rivas upp och jag orkar inte det, jag vet att det är skälviskt och egoistiskt men jag orkar inte må så dåligt, orkar inte med ett trasigt hjärta igen. Jag vill bara blunda och glömma vilket jag har gjort och lyckats med väldigt bra men varje gång jag ser dig påminner du mig om allt det där bra, som gör att hjärtat slår lite extra. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta Calle.

torsdag, februari 07, 2008

godkänd

på photoshoptentan och därmed hela digitalteknikkursen! Skööönt! Annie har varit hos mig ikväll o spelat wii :) vilket var riktigt kul.. måste bara köpa en till "kontroll" har ju bara en.. mitt kontokort krånglar oxå.. gick inte att handla med det på hemglass och inte på ica, verken att dra eller slå in kod så måste till swedbank imorgon vid 08 för att höra vad dom har att säga om saken eftersom alva bäbis ska vaccineras imorgon kl10 behöver jag ju lite pengar, går ju inte heller att ta ut i automat.. suck.. jag som skulle köpa ett wii spel, det gick ju åt pipsvängen men men få se om jag får svar från henne som jag vann turtel spelet av på tradera, då har jag iaf ett..

onsdag, februari 06, 2008

tisdag, februari 05, 2008

dreads eller inte dreads

det är frågan, är riktigt sugen =oP he he.. vill, vill! Tror jag har bestämt mig för att jag vill men ska tänka över det ordentligt till imorgon då jag ska följa med Annie till Johan, ska prata lite med honom om det då... Men en annan rolig sak är att jag hämtade ut paketet lillebror Anton skickade idag :) Stod att det ar från webbhallen, webbhallen tänkte jag, vad kan det vara? Visade sig att det var något som jag i min vildaste fantasi alldrig hade kunnat drömma om, ett Nintendo Wii.. Min lillebror har alltså gett mig ett nintendo wii (?!) var så lycklig att jag skakade i hela kroppen, kan inte riktigt tro på att det e sant.. Vet inte vad som flög i honom men jag är iaf jätte tacksam! Hans moteviering var något liknande det här: Nu slipper jag iaf köpa presenter på ett tag.. och det kan jag ju hålla med om att han gör!

måndag, februari 04, 2008

fylleångerst

mmm.. helgen har varit innehållsrik, både på saker och på händelser. Åkte till fastlandet i onsdes för att hjälpa mamma att städa ur huset i Torham som vi sålt, lillebror Anton åkte oxå ner från Västerås så hela gänget var samlat :) På torsdagen så skulle då Jag o mina två bröder hitta på något tillsammans så det blev Boda Borg för hela slanten :) Ingen av oss hade varit där innan så det blev att börja från noll men roligt var det och man fattade snabbt vad man skulle göra, jag lyckades att riva av mitt födelsemärke när man skulle krypa genom en minemalisk dörr och lyckades på något sätt få det i handen.. hummm.. blev en aning förvånad.. men det fick vänta vi var ju tvungna att klara banan och det gjorde vi he he.. efter fick jag gå och fixa till det, fick hjälp av mina kära bröder att torka blod och tvätta sår och sen fixade vi ett plåster sen var det bara att fortsätta. Efter nån timme var vi ganska trötta så då åkte vi te donken och åt och sen bar det av hemmåt. Efter det åkte mamma och jag ut till Torhamn och hämtade ett lass med grejer och sen åkte jag hem till Emily och Sebbe, fick träffa Angel för första gången, vilket charmtroll :) och sååå söt! En riktigt trevlig kväll var det, tills jag skulle åka hem... snö, och det la sig oxå, speciellt på vägen känndes det som.. gick inte ha hellyset på för då blev det bara en vit vägg så fick köra på halvlyset och i 50km/h hela vägen hem och vissa stunder visste jag inte vart vägen tog vägen eller ens om jag var på vägen och sen tänkte jag på vad sebbe sa om att någon skulle sitta i baksätet o skära halsen av mig, ja alla har väl hört den historien... så satt frammåt lutad, livrädd för sånnt som inte finns och för att köra i diket hela vägen hem, snacka om att jag drog en lättnadens suck när jag såg skylten N.LILLÖ då kunde jag köra på lite för där hade jag kunnat hålla mig på vägen med förbundna ögon. På fredan åkte vi ut till Torhamn med Anton och Eric och började plocka, bära, städa och kasta, känndes som ett evighetsjobb men det gick ganska snabbt och efter bara ett litet tag hade vi fyllt en hel konteiner med grejer.. På kvällen blev det tackos (gott!), chips och annat smaskens sen sov man som en stock. På lördagen fortsatte städandet coh vi fick undsättning av Svenne som hjälpte till att bära dom tunga grejerna som kyl, frys och andra möbelklossar.. Sen när det blev matdags så blev jag satt på att fixa det, inbakad fläskfile med svamp och sparrisstuvning och klyftpotatis och pommes och jag lyckades, blev riktigt gott :) Jag kan om jag vill ;) sen åkte vi o hälsade på mammas syster Siv som fylde år och där bjöds det på semla och kaffe, efter det åkte jag med svenne hem för att hinna göra mig iordning för kvällen, fick panik när det jälde tröjvalt och bytte tröja säkert 20 gånger innan jag blev nöjd sen åkte vi och hämtade Emily o Sebbe o sen bar det av till förfesten hos Robban. Oj oj, det är allt jag har att säga, nee kanske inte riktigt men siken fest det blev, hände en hel del, alla blev fullare, sebbe slog sig och tappade bort sitt batteri till mob, några började må lite dåligt, jag drack mer än jag skulle sen skulle det då bära av till Boda, där jag aldrig har varit förut, vi åkte dit i en jätte cool van (tror jag det heter) med typ en soffa och två "fotöljer" och bord i (vad jag kommer ihåg) men under resan började Emily o Sebbe att må dåligt så dom hoppade av hemma hos sig och jag blev ensam tjej i sällskapet.. Det är under denna resa som minnet börjar svika, jag har ingen aning om hur jag kom in på Boda (har alla pengar kvar) och knappt någon aning om vad jag gjorde där inne... vilket jag hällst inte vill bli påmind om heller... usch.. kommer bara ihåg att stället var gigantiskt, att jag träffade måånga jag kände och inte kände, att jag letade efter folk jag kände igen när jag hade tappat bort alla mmmm.. att jag stod i baren, att jag var på dansgolvet, att björn rosenström var där(?!) hummm.. inte mycket mer... så kan det gå.. ja överlede iaf kvällen, kom hem och vaknade mindre bakis än jag trodde att jag skulle vara.. men usch vilken fylleångerst, har aldrig haft det innan men nu har jag det fortfarande och jag tror att jag hellst vill se den kvällen som glömd ha ha.. suck..iaf många delar av den.. så kan det gå.. Jag blev iaf väkt innan 08 av min kära mamma o så bar det av till Torhamn där vi skulle fortsätta fixa, kan ju inte säga att jag var till så mycket nytta den dagen, satt mest på en stol o glodde, plockade lite, sopade, lyfte och flyttade grejer allt självklart dubbelt så söligare än vad det borde.. men lite blev iaf gjort.. Sen åkte vi hem och jag duschade och frächade till mig (behövdes!) och sen åkte jag hem till Robban :) där jag var i ca1h och pratade om allt och inget.. om jag känner mig själv rätt så pratade jag väl för mycket ha ha suck men men.. var mycket trevligt iaf och det känndes som om hemresan till Gotland var alldeles för snart.. så det lär väl bli en hemresa snart igen... måste ju hinna med och träffa Sqweek oxå, vilket ja inte hann med denna gång.. Höll på att somna när jag körde till Oskarshamn så var tvungen att parat i tel hela vägen, men fram kom jag iaf och anlände hel och ren på Gotland.