söndag, november 30, 2008

knasbollar o annat gott

för att summera den vecka som gått vet jag knappt vart jag ska börja, men har blivit lite julklappshandel, skönt o ha lite klappar klara iaf. Har handlat en resväska jag ska ha med mig till Samoa, rosa och fin :) Är väl dax att börja packa... Första advent är det idag oxå.. gick på julmarknad med Annie, Magnus, Wilja och Alva, var riktigt mysigt. Sen gick vi hem till Annie o Magnus och hade julpys mys med Marie och Linus, blev lite (mycket) Samoa prat och glöggdrickande, härligt! Ja och sen har vi växlat pengar, till dollar :P he he.. första gången jag har pillat på dollar pengar det är en upplevelse i sig. Pluggat har man ju oxå gjort lite grann, behövs mycket mera och det lär det bli veckan som kommer då det är redovisning i slutet. Sen var ju Loke och Olivia här i fredags :) Så det blev lite partay, förfest och efterfest :P och mycket bra musik och poesi. Underbart! Och inte att glömma var det ju sexparty hos Annie i onsdes, ett gäng glada tjejer och en massa dildos he he.. Ja och igår var det soft-dag, trodde jag ha ha.. blev lite fest ändå men relativt nyckter, hade ju ingen alkohol kvar men lika roligt hade jag fördet. Började kvällen hos Dwarf och hans "spel kompisar", sen gick vi till en förfest där jag inte kände eller knappt kännde någon annan än gänget jag kom med, men det är alltid roligt att träffa nytt folk och trevliga var dom med :) efter det blev det ju rindi såklart, var sådär lagom med folk och det roliga var att alla var så mycket fullare än jag för omväxlingsvis he he.. måste säga att på fyllan blir man rätt knasig, var en hel del knasbollar ute både posetiva och negativa ha ha.. :P Skulle vara intressant att se sig själv när man är full.. Några (eller speciellt en) jag träffat ute på fyllan några gånger blir så jäkla bitter på fyllan, det kan inte var så skoj. Inte roligt att hänga med sådana personer häller.. Så skippade det och umgicks med dom glada personerna istället o hängde med dom på efterfest på mejjan 7 :P Var riktigt trevligt :) Lyckades "fixa" en jacka vilket jag är riktigt stolt över ha ha.. annars låg alla mäst i en hög men det e ju mysigt det oxå :P När alla började somna var det hemdax, så där vid 05, otroligt hur pigg jag var trotts bristen på alkohol i blodet. Om man återgår till julmarknaden idag så var vi på kapittel en vända :) och drack glögg o mös :) Var jätte trevligt så tycker lite synd om er som missade det. Men slutsattsen av veckan är iaf att den varit bra, riktigt bra :) och den slutade än bättre.....

måndag, november 24, 2008

full fräs

och noll stopp.. fick en liten varning att jag borde ta det lugnare när näsblodet började spruta i bilen på väg från nynäs.. men det går ju inte ta det lugnt när det är så mycket att göra och så mycket som händer. Har möblerat om idag, städat och ränsat så blev riktigt fint :) Har även hunnit med att plugga på morgonen he he.. Borde plugga lite mer idag men orka.. Får ta tag i det imorgon, då mycket annat oxå ska göras, grejs inför Samoa och sen får vi ju pengar så ska handla lite smått och gott :) Men nu ska jag lägga mig i sängen o ta det lugnt får se om jag orkar ta tag i min fleraveckors disk sen..

lördag, november 22, 2008

6000

ja har haft mer än 6000 besökare nu :P man får väl tacka för det :)

fastlandet igen

men i en annan sida av landet.. på farmors 70års kalas.. :) hela släkten är samlad eller iaf nästan. God mat och tårta har serverats :P Snöar gör det oxå för fullt, från höst regnet på Gotland till Vintern i Västerhaninge.. jepp så e det..

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Fast fick reda på att det snöar i Visby oxå så blir tillbaka till Vinterland imorgon.. Hoppas bara på att det inte är för mycket snö. Tycker lagom är bäst!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Taikonfest idag, som jag missar, suck.. var tvungen att välja mellan Taikon och framor.. Farmor drog det längsta stråt, det är inte varje dag ens farmor fyller 70år.. :) Har varit trevligt att träffa kussiner med pojkvän/flickvän och övriga släkten. Fick för övrigt U på tentan i företagsekonomi :( men det viste jag redan eftersom jag skrev så kasst, men blev inte för jobbiga kompleteringar som tur är.. jobbigt att göra men något som måste göras.. men men.. nu ska jag inte tänka på det, sitter o dricker vitt vin + sprite he he.. o ska upp till min kära kussin Malin o kolla på film :P

onsdag, november 19, 2008

Glömde

nämna att jag har klippt mig :P he he.. blev riktigt fint. Är väldigt tomt utan Pax, blir tomt utan de dagliga sysslorna i stallet. Men blir ju mer tid till att plugga, fast jag har gjort allt annat förutom det ha ha.. men men möligheten finns iaf. Har varit barnvakt med Annie ikväll, åt Nova :) hon är sååå söt och go. Borde väl gå hem o städa men det är ju tråkigt, mycket roligare att sitta hos Annie o göra inget, eller ja, är iaf social det är ju något. Förövrigt gör vädret att man tappar lusten att göra något alls, förutom att kolla på film, har börjat ladda ner en massa nu när jag fått ordning på min nya kära dator, har missat endel men det ska tas igen.

tisdag, november 18, 2008

upp o ner

det kan man säga att fastlandet var.. När jag åkte på torsdagen var jag jätte sjuk :( kännde bara för att lägga mig på marken o skrika o gråta.. men det gick jätte bra :) Pax var sååå duktig! Snälla Annie o Magnus hjälpte mig att lasta tog ett tag men tillslut gick hon in.. Hon stod så snällt o stilla på transporten hela vägen. Väl hemma var det full rulle hela tiden som vanligt.. Hann inte med att göra allt jag ville som vanligt.. men fick träffa bröderna och lillebror Antons flickvän Sofia, hon var jätte trevlig. Käkade på Kinaresturang, Var på Bio, Rallybrudar, den var helt ok :) kul o se en massa bilar. Var på Kostaautlet o fick med mig ett par snygga stövlar o lite kläder, sen åkte vi till Tingsryd, Hästaffären :P kul! Sen var det rätt skönt när det bar av hemmåt igen, till Gotland och lugnet och frisk! Hann med att bli frisk, vet inte hur jag lyckades men men. Till helgen blir det Taikonfest :P he he.. ska bli skoj.. :) Tills dess är det plugga på affärsiden som gäller!

onsdag, november 12, 2008

pluggeli plugg

ligger hemma hos Annie o Magnus o pluggar inför Duggan imorgon. Mycket att göra inför imorgon igentligen, ska ju till fastlandet.. Men orkar inte ta tag i det eller tänka på det just nu, är ju sjuk så orkar knappt stå upp. Behöver packa en massa saker i stallet som jag ska ha med mig, behöver packa en massa saker till mig själv, behöver diska, behöver städa, behöver tvätta, behöver hämta transporten imorgon oxå... Ska köra själv med hästskrället hem, får väl a se hur de går, men ska inte gå annat än bra så är inte så orolig över det. Men nu ska jag nog fortsätta plugga..

måndag, november 10, 2008

en bläää dag

sjuk igen :( suck.. blev typ matförgiftade i torsdags på Eco- sittningen annie o jag, har inte kunnat äta riktigt sen dess.. mår bara illa.. och nu har jag fått feber oxå.. blää.. Sen ska jag klaga på Adlibris! Annie o jag gick ihop och beställde varsin bok förra måndagen som vi ska ha dugga på, på torsdag. Och vi har inte fått dom än :( ! Annie fick ett mejl om att dom hade skickat en av böckerna idag. Medans Camilla i klassen beställde sin i onsdags och fick den på fredagen.. ?? Hur gick det till. Så ringde och pratade med kundtjänst på Adlibris, men hon på andra änden kunde inte säga något, hon kunde inte säga varför Camilla hade fått sin före när hon beställde sin efter, hon kunde inte säga när boken skulle komma, hon kunde inte säga varför böckerna inte hade kommit, hon kunde helt enkelt inte säga ett smack! Suck säger jag bara. Så gav mig ut på jakt efter någon annan som kunde tänka sig ha boken och hittade en i halmstad, tror jag att det var, så han skulle skicka den imorgon så håller jag tummarna att den kommer innan torsdag. Och jag ska ha pluggat in heeeela boken tills dess.. ja så kan det vara, livet ska inte var lätt.. Blåser som satan gör det oxå :S tur att man väger lite annars hade man farit som ett löv i vinden.. nu ska jag kolla på morden i midsomer och tycka synd om mig själv. Ha det!

söndag, november 09, 2008

fylla

mjo.. nu tror ni säkert jag kommer prata om något annat än jag kommer prata om.. Det jag ville säga är att fylla, förstärker ens kännslor, det är ju alla medvetna om, eller? Det har iaf jag erfarenheter av... sen om det är negativit eller posetivit det ska vi inte nämna men.. det får en iaf att "avslöja"/"bekänna"/"göra" saker man inte skulle gjort i vanliga fall.. frågan är om detta är äkta kännslor ellet just spriten som talar.. men om det är spriten som talar är det väl ens innebonde önskan? eller kanske inte, kanske det är ens innebonde önskan som man inte vill besanna fast man igentligen vill.. eller? Ja som ni försår är jag ganska lost i det här ämnet.. Det enda jag vill är att ha en "lugn" regelrät fylla som alla andra...

fredag, november 07, 2008

för mycket att tänka på ibland..

ja.. hinner knappt med att tänka för att det är förmycket att tänka på.. städat lite i lägenheten idag, skulle tvätta hade jag tänkt men fanns ingen tvättid ledig :( men men så kan det vara.. Jobbade på Eco sittning igår, god mat var det :) Och nu är det äntligen helg igen!! Skönt!

onsdag, november 05, 2008

Valvaka

började hos Nisse o Erika vid 9 tiden med lite poker, sen var det bänkning framför tv:n som gällde med filip och fredrik i rutan :P Efter si sådär 5h 21 min var vi med på tv!! he he.. man skulle skicka in en bild på sin egen valvaka och det gjorde vi som ni ser här nedanför. Och visst var vi snyggast och framförallt coolast! Och visst syns det vem vi hejjade på, Obama såklart, vilket oxå blev den nya presidenten i USA. Så vi var nöjda och en aningens trötta efter avslutat tal ca 06:15. Men mycket skoj hann vi med som pannkaksbak och stjärnuppsättning, det ni!
Gänget från Gotland är segervissa.

tisdag, november 04, 2008

"det är vad det är"

ett citat från nalle Puh. Håller med honom fullständigt!

måndag, november 03, 2008

mycket händer...

blev lite chockad av den nya kursen, var inpressning av kunskap på hög nivå, gick inte att få in mer i huvet efter att vi slutade för dagen.. så i november blir det fullt upp! Både med pluggande och resande. Anton lillebror fyller 20år idag!! Grattis!! Så det blir kalas i karlskrona den 14 nov, helgen efter det är det farmors tur att ha kalas den 22 nov samma dag är det även Taikon fest på Rindi.. Den 27 nov fyller pappa år så då lär det ju bli att fara ner till karlskrona igen.. På fredag den 7 nov är det Gotarks årsmöte pluss sittning efter det, den 14 nov (tror jag att det var) är det Thanksgiving middag på rindi (då är ju jag tyvärr inte här) .. Den 16 nov är det FUM vilket jag oxå missar då jag är hemma :( Ja alltid ska det behöva väljas vad man ska göra..

då var det över

tre dagars pyntning med x antal timmar var över efter ynka 4 timmar.. men var roligt så länge det varade :P efter några minnesluckor och en ganska rejäl baksmälla kan jag iaf säga att det jag kommer ihåg var toppen! Men sen kom jag oxå fram till att man kanske borde vara lite nyktrare ett tag, ja jag vet.. har sagt det miljoner gånger innan men ska försöka hålla det denna gången.. då har jag iaf försökt så det så. Så ska ju allt pynt ner idag då, snyft allt detta arbete men om jag får bestämma så ska så mycket som möjligt sparas så var iaf inte allt arbete förjäves. Första dagen på manegment kusren (vet inte hur det stavas) företagsekonomi, får väl a se hur det går.. har hört att det ska vara förjävlig lärare och urusel kurs men eftersom jag redan gått två kurser om företagsekonomi på gymnasiet ska jag väl överleva, hoppas jag..

lördag, november 01, 2008

Kosmoskatten

Ska jag vara på Halloween i år :P he he.. det tråkigar är att det är säkert ingen som kommer kunna lista ut det :S men men vad gör det.. Nu är iaf Rindi färdigpyntat! Blev jätte snyggt! Stolt jag är över oss som har gjort det så fint. Bara några timmar kvar tills förfestandet börjar, skoj skoj.. Har även skickat in mitt arbete om karlskrona idag, skulle skicka det igår men hann inte.. Men blir nog bra det..