onsdag, mars 30, 2011

snabba vändningar

oj oj..

Då är man på fastlandet igen..

När jag körde från Oskars ringde mamma å frågade om jag hade passet med mig..
Nee svarade jag, varför skulle jag ha de?!
Ja, Thailands resorna kostar bara 3500:- nu så om du vill hänga med så kan vi lägga ut så länge..
Jo man tackar, lagom å säga de nu ha ha.. suck..

Snacka om att man blir sugen, men va ganska omöjligt..

Gick bra att köra iaf, även om de tog lite längre tid än jag önskade.. Dumma hastighetskameror..

För er som inte vet så ska jag vara husvakt åt mamma å Berne nu när de åker till Thailand.. Så kommer befinna mig i Blekinge nån vecka framåt..

tisdag, mars 29, 2011

förvånad?!

Ibland kan man bli riktigt förvånad över att saker går bra..

Som de flesta människor jag känner redan vet så älskar jag att träffa nya människor :P Det är något av det bästa som finns :) Har träffat väldigt mycket nya människor sista tiden och vissa förvånar en faktiskt, några positivt och andra negativt.. Men man lär sig något av alla man möter. !

Kan inte nog poängtera hur tacksam jag framför allt är till Malin å Andreas som tar hand om lilla mig, ni är underbar människor som verkligen ställer upp för en vän i nöd! Vet som sagt inte hur eller vad jag skulle gjort utan er. <3 Ni två är verkligen familj för mig!

Vill även tacka resten av min familj och de vänner som ställer upp i vårt å tort, jag har sån tur som har er att vända mig till.. ! <3

Känner mig bara så full (inte full, full.. men men..) av kärlek just nu :) Känner mig så där varm å glad i själen, mysigt! Är så omhuldad av kärlek som kommer överallt ifrån så man kan ju inte annat än att suga åt sig.. Sen är det nog lite vårkännslor oxå ;)

Återstår att se om de blir fastlandet imorgon då :P

fredag, mars 25, 2011

bra ur dåligt

Jaaaa.. suck.. har vart en skitdag överlag :S Men men.. Slutade iaf bra!

Nu har Alva ställt till de :/ dumma, dumma hund och dumma dumma matte som inte förstog bättre..

Något som vart positivt idag är att Annie o jag vann en extremt stor summa på Triss :P Hela 25 x 2 kr alltså 50kr! ha ha.. ! Så blir + två triss på söndag när de är min tur att köpa.. Härligt! En fin mjukstart.. Men väntar fortfarande på de där miljonerna som JAG VET KOMMER! :)

Imorgon är det Hela Hallen.. Whoho Tjoho! :) :) :)

Har fått höra om mycket skit å tråkigheter som händer i "världen" idag, är ju så man blir deprimerad, de ena värre än de andra.. Ibland förstår man sig inte på de moderna samhället och varför dåliga saker händer bra människor.. Trisst och fruktansvärt grymt :(

Man får helt enkelt hoppas att något bra kommer ur de dåliga - annars orkar man ju bara inte leva!

torsdag, mars 24, 2011

spännande

Redan.. eee.. hade tänkt säga Onsdag men de är väl Torsdag idag va?! ha ha.. Helt förvirrad.. :P Som vanligt! Och.. snart är det Lördag :) Längtar, ska bli spännande, vet ju inte alls vad jag har att förväntat mig.. Malin har fixat så att en frisör hon känner kommer å slingar mitt hår på lördag fm, sen var hon tydligen utbildad på smink så hon ska fixa både Malin å mig innan Hela Hallen :) Grymt skoj!

Dagen började med att bege sig till röda kåkarna för att flytta det sista från lägenheten.. Gick rätt snabbt och tackar Malin, Andreas och Emma för hjälpen :) LOVAR att hjälpa er att flytta när/om ni flyttar! Efter det hämtade vi spån sen var det bara bege sig in å slänga i sig lite lunch. För vid halv 1 skulle jag åka med Susanne och löshoppa French! Vilket gick jätte bra, så duktig är sötnosen, tog en massa kort men det blev bara blurr, ingen höjdare till mobilkamera jag har men men..

När jag kom hem igen höll Malin o Emma på att ge Carisma ett bad, kunde inte låta bli att hjälpa till lite, är ju så kul att bada häst :P Efter det gick Malin, Carisma, Jag, Alva, Emma, Nebo å Bonanza en runda.

Sen hamnade jag här i sängen :P Behövde en liten vilopaus efter en rätt så intensiv dag :)

tisdag, mars 22, 2011

mycket

igår ägnades halva dagen ( känndes så iaf..) åt att sitta på AF, blev iaf inskriven och fick välja coach, snälla Malin var med å va moraliskt stöd.

idag var jag på skatteverket, swedbank och AF för att fixa de papper Soc ska ha, denna gång med Annie som stöd.

-----------------------------------

Känns bra att vara tillbaka på öjn igen :) Är ju trotts allt hemma för mig! Men fasiken vad jag redan saknar folket i Blekinge.. ha ha.. Blir aldrig nöjd ;) men men.. blir kanske en hemresa snart igen :P

Dagarna går så fasligt fort :) vilket just nu känns positivt då jag verkligen vill att de ska bli lördag..

lördag, mars 19, 2011

imorgon

bär det av till älskade saknade Gotland igen :)

Saknar alla så grymt mycket!! 

Men ska njuta så mycket jag kan av de få timmarna jag har kvar med familj å vänner här på fastlandet, för man vet ju aldrig när det blir nästa gång igen.. 

jag måste säga att jag mår mycket bättre efter de dagar jag tillbringat här i Blekinge, tack alla för att ni hjälpt mig hitta tillbaka till mig själv å få allt på plats igen :) Behövdes lite distans... Vet inte hur jag ska kunna ge tillbaka men ska göra mitt bästa!

torsdag, mars 17, 2011

en vecka?

Har nu varit en vecka på fastlandet, i Blekinge.. eller ja, de är väl en vecka nu va?! Hummm.. Kanske nån dag mer eller mindre.. Känns som om att de var evighetersen jag lämnade ön, lite skrämmande egentligen, att tiden går så fort men ändå så sakta.. Biljett är bokad till Ön på Söndag, ska bli skönt att åka hem igen, Ön är ju trotts allt hem ljuva hem. Kommer dock sakna fastlandet mer än någonsin,.

Mycket å inget har hänt.. Känslorna har gått upp å ner.. Vet inte om jag blev så mycket klokare av att åka över, MEN det har varit grymt skönt å få lite distans till allt, har varit skönt att få tid till att tänka å reflektera. Känns som om att jag hittat tillbaka till mig själv :)

Har hunnit prata med Soc å fått möte bokat me dem o skrivit in mig på AF (vilket jag var tvungen enligt Soc..suck..) så ska dit på måndag hade jag tänkt eftersom det inte räcker med att bara skriva in sig via nätet. Ska ta mig i kragen å ringa faket oxå..

Ja.. Mycket att göra.. Men fortfarande lite ork över för att ta tag i allt.. Men men det ordnar sig! Har ju min vänner och familj som lyfter upp mig när livet känns tungt :)

torsdag, mars 10, 2011

bubbel o smatter

bubblar ganska mycket i mitt huvud just nu av en mängd olika tankar..

håller på att pula lite med spotify :) Riktigt roligt - finns ju grymt mycket musik!

Ute piskar fortfarande vinden på.. Lite mysigt när man ligger här i källaren :P Mår ju fortfarande inte riktigt ok.. kanske inte så konstigt heller.. är väl inte meningen att man bara ska må ok direkt... så går upp o ner hela tiden.. men men blir ju bättre å JA, jag vet att allt kommer bli kanon tillslut!

Ja annars e de toppen här i Blekinge, blir omhändetagen av alla <3 Men man märker att man inte mår helt ok genom att man inte orkar så mycket... så får helt enkelt ta det i min takt å om inte de duger så får de va. Som vanligt längtar man ju genast hem till Gotland lite grann oxå <3 . . Lite jobbigt att ha sitt hjärta delat på två ställen..

inge uteväder :/

Vilket regn, blås o ruskväder det är ute nu :/ inge roligt alls att vara ute!

Känner dock att de är lite skönt att jag inte åkte båten idag he he..
Har umgåts med Sanna på fm idag, älskade härliga Sanna <3 Var dock tvungen att lägga mig en vända sen eftersom jag började känna mig dålig igen.. Usch! Framåt em åkte jag med pappa in till stan för att lämna min mobil på lagning, gäller att passa på när man är i närheten av en 3 butik, den skulle vara tillbaka om 10-14 dagar.. Tror inte riktigt jag e kvar då men pappa kunde som tur va hämta ut den åt mig :)

onsdag, mars 09, 2011

I´m not breaking

Ibland finns de inte många ord som kan beskriva hur man känner..

Men jag vet iaf att talesättetet; Ur allt ont kommer någe gott, stämmer.

Det har jag verkligen fått uppleva den senaste tiden. Hur jobbigt det än känns så finns det personer som får en att må bra, som får en att le. Behövde verkligen le och då menar jag inte bara med munnen utan med hela kroppen :P Känns som att trotts lite snesteg här o var så är jag på väg tillbaka :)

Båtresan till fastlandet var väl inte världens roligaste, hundarna var livrädda för att de gungade så mycket :/ Å ja la mig på golvet me dem för att inte jag me skulle bli sjösjuk..

Behövde verkligen en liten resa till Blekinge...

tisdag, mars 08, 2011

ljuspunkt

Usch..

Helgen har vart kaos.. men ändå ok.. Kännslorna har verkligen gått upp och ned.. Vet inte vart jag ska göra av mig själv ibland..

Uppe på allt blev jag jätte dålig igår, kräktes, feber o frossa.. Tror det beror på att det har varit så mycket nu och att jag kanske fått i mig någe konstigt.. Så var ju bara glömma att kunna jobba idag, när man för en gångs skull blev inringd.. :/ suck.. Känns ju värdelöst!


Malin o Andreas har hjälpt mig flytta de flesta saker.. Vet inte hur jag ska kunna tacka dem för all hjälp <3 Har fått flytta in i ett rum i deras hus, så har egen ingång osv.. känns bra. Verkligen snällt av  dem.. Är dock jätte jobbigt att flytta.. usch..

Imorgon bär det av till fastlandet en sväng, behöver lite distans till allt..

Som tur är finns det några ljuspunkert i tillvaron :) Alla människor runt om mig som stöttar mig i vått å tort o sen hundarna. Utan er hade jag inte klarat det här.

lördag, mars 05, 2011

Japp, då hände det!

Fick precis panikångest..

Usch! Vid sådana tillfällen vill man bara sluta andas och bara ge upp..

Gick verkligen upp för mig att jag e hemlös.. Jag är värkligen hemlös.. Jag har inget hem..

Ja, jag vet.. Ni mina underbara vänner erbjuder era hem åt mig, men det är inte mitt hem. Det är inte samma sak..Jag kommer känna mig ivägen o till besvär, trotts att ni säger att jag inte är det.

Tycker så synd om hundarna oxå, de fattar ju inte alls vad som händer. Ser på Bonzai hur mycket han saknar husse.. Går ju inte förklara för dem heller..

fredag, mars 04, 2011

sömnlösa nätter o rastlösa dagar..

Igår gjorde jag slut med Kenny..

Känns hemskt, ledsamt, tråkigt, läskigt..
Men det är skönt att ha tagit ett beslut iaf.. ett beslut som förhoppningsvis kommer leda till att jag mår lite bättre.. Har ju som sagt inte mått så jätte bra senaste tiden.. Kan låte väldans egoistiskt.. men i ett förhållande måste ju båda må bra för att det ska fungera. Är en olycklig blir den andra det med.

Jag har verkligen inget ont att säga om Kenny, trotts allt så älskar jag honom väldigt mycket, man kan inte bara hugga av sina känslor tvärt.. Även om de i vissa fall hade varit enklare.. Ibland så är det så att det helt enkelt bara inte fungerar. Kom tillslut till en punkt då jag bara inte ville mer och det kändes bäst att vara ärlig. Önskar honom allt gott i framtiden och hoppas på att vi kan vara vänner..

Är som att alla olika kännslor som kommer från alla håll o kanter samlas i en klump i mitten o tillslut bara exploderar. Det bubblar o hoppar i kroppen, vilket gör mig väldigt rastlös..

Så ja, är nu officiellt hemlös o Pank. Känns ju sådär lagom bra :/ ha ha!
Tur att jag har alla min underbara, superduper vänner som stöttar mig i vått o tort. 
Annars hade jag väl legat i nån trappuppgång me hundarna just nu.. oj oj oj..

Men som jag brukar säga.. Allt ordnar sig. Det kunde ha varit värre, mycket värre!

onsdag, mars 02, 2011

länge sedan nu..

mmmmmm ja.. Har grymt tråkigt om dagarna nu :/ suck! Så om någon har en bra idé om vad man kan hitta på så är de bara att höra av sig!

Malin ville åka till Gahms i Slite idag så blev en liten utflykt dit o till Dahrves iaf :) Hade grymt kul, skrattade tills jag hade både ont i magen o i kinderna :P Behövde skratta lite, var länge sedan..

Var ett tag sedan jag kände mig riktigt glad o nöjd med livet - Lycklig kanske man kan kalla det. Var länge sedan jag var riktigt lycklig. När man får sådana här glimtar av lycka, inser man vad man saknar. Jag saknar Lycka och att vara Lycklig. 

tisdag, mars 01, 2011

Nu vill jag ha vår!

Kan ju börja med att det har löst sig med CSN :) Skönt skönt!

Idag besiktigade jag om bilen och den gick igenom :) Annie var med o det visade sig att hon kände han som besiktigade den! Var en trevlig prick!

Efter besiktningen åkte Annie o jag och fikade hos Nicole o Fredrik! Mysigt och gott fika som vanligt.

För övrigt rullar livet på, redan 1 Mars, inget jobb i sikte, hoppas på att de ringer från Citymail snart.. Eller i annat fall att man får nått annat..

Lämnat in Westernsadeln på Dahrves, så håller tummar, tår o allt för att den blir såld snabbt!