måndag, juli 06, 2009

På gång

Nu händer det grejjer he he. Har hunnit med att boka båt och hästtransport idag så nu bär det av till fastlandet nästa helg för att hämta hem mitt hjärta! Ska bli super kul, läääängtar! Vill bara ut till stallet o fixa, saknar att vara i stallett. Ska nog ta en vända dit idag.

Har super ont i nacken :( Dumma inflammation :( Suck, vill inte ta mer citodon men borde nog, annars kommer jag troligtvis bara få huvudver o sen migrän igen. Så drygt med konstant smärta.

Regnar gör det idag oxå, ganska skönt att det är svalt ute, blir supervarmt i lägenheten när det är sol. Men å andra sidan är regnet inte roligt när man ska ut med hundarna, blir en massa extrajobb med att torka tassar osv. Men men det är sånt man får ta, gör inget :)

Fyller år på onsdag, så blir party på Lördag, alla är välkommna (som vanligt ;)) Ska se om jag kan fixa fram en pool oxå, lite lyx måste det ju vara he he. Kanske ska köpa lite balonger för att höja feststämmningen lite ytterligare ha ha.. Får se vad det blir. Vet att det kommer bli skoj iaf.

Inga kommentarer: