tisdag, april 20, 2010

kurs på kurs o lite jobb

I söndags så släpptes de första hästarna på sommarbetet :) Två russisar, Pax och Cita. De verkade tycka att det var skönt att kunna röra sig så fritt, de galopperade och hoppade över ett litet dike som finna i hagen. Är så underbart att se hästar galoppera o leva loppan.

Efter det så var det valpkurs inne i stan, kallt o ruggit var det. Tror man var ganska ner kyld efter att ha varit ute hela dagen oxå. Men det gick helt ok.

Idag är det dax för Grönt kort kurs igen :) Hoppas på att det kommer lite fler denna gången, förra gången var det ju bara jag, Malin o Towe. De andra hade tydligen inte hunnit få information om att kursen skulle börja den dagen.

För tillfället är det mycket kurser och plugg, men tycker bara att det är skönt att ha något att göra. Jobb på vikingabyn har nu börjar dra gång, underbart!

------------------------------------------

Blev ingen Grönt kort kurs idag :( För Läraren var sjuk. Men vi fick lite fler hästar släppta på bete iaf :) Flying o Fölis och Sally. Allt gick jätte bra, de är så duktiga. Så nu är de 7st busar, är så härligt att se dem i en stor flock.

Blev bjuden på hemmagjord pizza av Malin o Andreas ikväll, gott var det! Har varit en underbar dag, mycket skratt o stoj. Tack tack för denna dag.

Älskling bälskling Kenny jobbar över idag, han kaske inte skulle komma hem förren i natt någon gång. Båten var tvungen att vara kvar innan imorgon för då skulle den iväg. Om jag fattade rätt. Tycker synd om honom att han ska behöva jobba så sent, sliter på kropp o knopp.

Idag har Kenny o Jag varit tillsammans i 5månader. Tiden går fort när man har roligt <3.

Inga kommentarer: