torsdag, april 28, 2011

Blommor å Blad

åååå hej va det är vår ute nu :) Älskar verkligen!!

Känns verkligen som att allt bara går bättre och bättre, kan nog faktiskt knappt vara bättre än vad det är nu ;)

Snart e det Valborg :) Fanns planer på att gå ut och roa oss ett gäng men blir hemma med barnen "fest", alltså rätt så lugnt.. Verklar ändå som om att vi blir ett bra gäng med människor, ska bli riktigt kul.. Sen har vi ju en viss person som fyller år på söndag he he!!

Idag var Malin och jag och hämtade spån till henne´s hästa pållar. Resulterade i att jag höll på att drunkna i en spånlavin ha ha.. Har verkligen spån överallt, värst är bara att det sitter i ögonen fortfarande vilket är väldigtg irriterande! Men men det är sånt man får ta ibland :P Efter det var vi iväg och hämtade en rundbal halm till Lodian som snart ska föla.. Vi har fölvakat X antal nätter nu så hoppas att hon klämmer ut den i natt för orkar inte vänta längre :P

Har ju tatt mig ann 2 små söta kanin ungar som jag matar med mjölkersättning (med hjälp av bästaste Malin), de var ju bara knappt hälften så stora som sina syskon så var orliga att de inte skulle överleva.. Är Malin´s syster Elin som råkade få ett gäng kanin unga, så tackar henne för förtroendet att försöka få de små rackarna att överleva.. Har inte kommit på nått bra namn än så namnförslag mottages tacksamt :)

Inga kommentarer: