fredag, augusti 19, 2011

ovanor

oj då..
var ett tag sedan jag hade tid att uppdatera, känns som att det har blivit mer av en vana, tyvärr...

Medeltids veckan har hunnit passera med  finbesök av pappa och Eva :) Hann med lite marknad eldshow, tater, kapittel mm.. hade gärna gjort mycket mer men ganska omöjligt när man jobbar så har bestämt att jag ska försöka med att vara ledig hela veckan nästa år!

Nu är der mindre än två veckor kvar tills vi flyttar in i huset, känns fortfarande helt overkligt.. men det ska bli underbart när man väl är igång och flyttar och tillslut är inflyttade..

Jobbet går det bara bra med, trivs fortfarande kanon :) kan inte bli bättre. Jobbar helg denna helgen, ser faktiskt fram emot att gå till jobbet imorgon, trotts att det är lördag :P

Har bokat en privat tid med en hundtränare till Alva, så vi kanske kan råda bot på det här med besattheten av hästar och allt skällande. Känns skönt att få någon annans synpunkt eftersom en själv har blivit så "hemma blind" när det gäller hennes olater. Man ser bara problemen och ingen lösning, trotts att jag vet att de finns där..

Bonzai har blivit morbror till 4st supersöta små pojkar :) man blir gryyymt sugen! Men har inte råd att ha fler som det ser ut just nu.. Kanske i framtiden ;)

Inga kommentarer: