söndag, oktober 11, 2009

En trevlig helg

Fredagen var det SingStar ute hos Malin i Björke, lite film blev det oxå :P Alkohol o trevligt sällskap var det med ;) Alva va me ute o busade med deras hundar, gick jätte bra, över förväntan.

(Har hunnit med att rida Pax en gång till under veckan :) Malin hjälpte mig och gick med utan att hålla i, gick hur bra som helst, så stolt över mitt hjärta :))

Lördagen hade Annie födelsedagsfest :) Oj oj vad skoj det var, mycket folk. Några hade till och med orkat me att släpa sig hit från fastlandet :) trevligt, trevligt! Tyvärr var det ju sugig musik nere på rindi sen, så sänkte stämningen lite granna, suck. Men men överlag så kunde det inte har varit en trevligare kväll :)

Idag har det inte hänt mycket, vilket är perfekt för en söndag. Vaknade gick till Max med gänget, sen åkte vi ner till Kapittel för att röka lite ciggarr med Eric för att fira att han och Elisabeth har fått en son idag :) Så kul! Och Grattis måste man ju säga! Körde efter det Torbjörn till båten, sen till Gråbo för att lämna av Annie o Magnus o sen till Stallet. Tömmkörde Pax vilket gick jätte bra :) Hon sköter sig nästan för bra ibland :P

Inga kommentarer: