onsdag, december 02, 2009

En vända på stan

Har varit en vända på stan idag med Johanna o Malin :) Trevligt, trevligt. Hittade ett jätte fint nattlinne för 80:- som jag köpte. Har velat ha ett så länge och även om jag inte har så mycket pengar kunde jag inte låta bli eftersom det var så billigt. . . Vi åt lunch på Etage, jätte gott, mysigt ställe det där. Rekommenderas!

Hann inte mer en hem, för sen bar det av hem till Annie o Magnus :) Blev lite fika på pepparkaka och kaffe. Mysigt! Fick se deras tillfälliga nytillskott, en jätte fin Dobberman. Precis en sådan jag har velat ha.. , en brun en. Kanske en framtida hundras man skulle kunna tänka sig..

Pax är sjuk igen, eller sjuk och sjuk. Skadad. Hon hade för någon vecka senfått in lite sten i bärranden i hoven som blev en liten ficka. Nu för någon dag sedan så hade hela den biten trillat loss från hoven, så saknades en ca 5cm lång och 2 cm hög bit på hovens yttersida. Som tur var kunde Johannas hovslagare komma ut i Söndags o titta på det. Så hon fick en sko på den hoven och får inte ridas på minst en månad. Blir ju en väldans snedbelastning eftersom hon bara har en sko och att en bit e borta från hovväggen gör ju att hon belastar insidan på hoven mer osv. Skulle ta ca 2 månader innan det var helt utväxt tydligen.

Alva klant har lyckat skada sig oxå. Hon har ett sår på huvet som såg riktigt otäckt ut från början. Varit o geggit. Men klippte bort pälsen runt o hade på lite joddopax och sårspray så nu ser det fint ut. Funderade på att slänga på tratten ett tag eftersom hon lyckats skava bort sårskorpan några gånger men nu har det läkt ihop bra så tror inte att det behövs.

Förutom skadade djur så är allt fin, fint. Trivs jätte bra där jag bor, kunde inte bli bättre :) Julstämningen börjar infinna sig och en stor Nyårs fest här i huset är planerad. Skolan gåår det framåt med, har precis beställt böcker för 1000:- men men behöver man så behöver man, är ju en investering för framtiden :) Har kört lite olagligt i två dar nu, så hoppas på att få på de där vinterdäcken snart..

Inga kommentarer: