tisdag, juni 22, 2010

Händelserik dag!

ja, då var Pax vaccinerad igen! :) Gick så bra så, hon blev vaccinerad vid 4.a tiden och när jag var ute nu vid 22 tiden syntes inga tecken på någon ny allergisk reaktion. Var en jätte trevlig veterinär som heter Viktoria, frågade henne om Bonzai´s skakningar oxå, men hon sa att hon inte trodde att det var någon fara då han är pigg annars, men att jag skulle kolla upp det om det fortsatte.

För er som inte vet så råkade en på jobbet tappa honom i marken i fredags, efter det så har Bonzai´s huvud skakat nästan varje gång han slappnar av.. Får hålla tummarna för att det kommer bli bättre o försvinna :)

Idag har jag varit på jobbmöte med Vikingabyn, var kul o intressant, kommer bli en toppen sommar.!!

Ella fölade idag :) Fick en jätte söt fin liten tös som ska heta Bella :) Tyvärr släppte inte Ella någon råmjölk så Malin o Andreas fick åka över halva Gotland för att hämta det hemma hos en uppfödare som, som tur var hade nerfryst. Så nu verkar hon pigg den lilla! Håller tummarna för att det kommer att fortsätta så oxå!

Imorgon ska Malin o jag åka ut till betet tidigt för att kolla till dem (de står inne under tak o skyddade från väder o vind) och även köra ut Paxen igen.

Sen bär det av till Värmland imorgon oxå :) Ska bli så kul!!! Längtar!! Vill bara att det ska bli imorgon så att vi kan komma iväg!

Inga kommentarer: