onsdag, augusti 04, 2010

tillfällig sjö

Fick en överraskning när vi kom till jobbet idag, fanns inte bara en utan flera (!) insjöar på Vikingabyn.. Var först lite oroande men blev snabbt en ganska rolig grej, en liten extra sevärdhet ;) he he! Så har gått hela dagen o dratt lite på mungiporna, alltid roligt när en sådan liten grej kan roa en! Började dagen med att vara riktigt pigg till att må illa till att bli pigg igen. Vet inte riktigt vad det är med min kropp, har mått illa till o från i flera dagar, har ibland kännts som om jag fått hjärnskakning.. Får väl se om det bättrar sig annars blir det väl doktorn.

Fick en jätte trevlig överaskning denna vecka :) Malin o Max var på ön så idag efter jobbet bestämde vi träff på Yvonnes. Åt lite pizza pratade o hade trevligt. Alltid lika kul att träffa Malin o Max :)

När vi satt o åt Pizza fick jag ännu en trevlig överaskning! Någon som hette Lina ringde o undrade om jag ville ta hennes plats på en clinic som ska vara från 20-23 augusti för en som heter Madde som ska vara jätte bra :) Självklart tyckte jag o tackade ja! Så det ser jag verkligen fram emot nu! Pax o jag behöver verkligen träna för en tränare..!

Inga kommentarer: