måndag, september 13, 2010

Stackars Alva!

Upptäckte igår att Alva kliade sig ovanligt mycket på rumpan. . Tog då en närmre titt på vad det var som kliade, antog att det var en fästing men icke. Hon hade ett stort varigt "sår", vet inte riktigt vad det är för det är inte ett sår, mer som en infektion i huden. . Klippte bort all päls på rumpan o svansen så att det inte skulle hamna så mycket hår i det, så nu ser hon inte klok ut o det skär verkligen i hjärtat att se henne så. . Tog sedan bort henne till stallet o tvättade av med sårspray o svagt med jodopax, gjorde så ont att hon bara skakade o "grät". Hon fick oxå på sig en tratt så att hon inte skulle slicka på det. Tur att jag hade sparat tratten från förra gången. Tycker så synd om henne! Ringde vet idag o fick tid till 14. Skönt att min lilla bäbis ska få hjälp!

Kenny o jag vaknade med ett ryck i morse när det bankade på dörren, lät som om någon hade knackat på dörren ovanför trappen. Men det var ingen där?! Konstigt, mysko o läskigt. Hummm.. Till det hela hör att Kenny för ovanlighetens skull hade försovit sig, så var precis som om någon ville väcka oss. .

I em ska den nya transporten hämtas om allt har gått som det ska med resan över från fastlandet :) "Transport Nissen" ska ringa mig nu på morgonen så det återstår att se!

Inga kommentarer: