måndag, december 06, 2010

blaski slaski

Idag har det Cyklats minsann :P
Innerstan med omnejd! Tog cirkus 6h, gick kanon, förutom all dum snöslask som var ivägen :P Känner mig riktigt nöjd med dagen..

Någe som är intressant när man är ute som cyklande brevbärare är att man träffar så mycket olika människor, sura, glada, pratsamma, knäpptysta osv.. Ofta kommer det fram folk och frågar om vägen, ibland kan man svara o ibland inte. Som brevbärare förväntas man ha en inbyggd GPS, som kan hitta allt o vet vart varenda gata o nr ligger :P Kan ju säga att så är det ju inte.. Tyvärr, hade ju vart skoj om man va så bra ;)
Man får oxå många olika kommentarer av folk, exempelvis; Det måste vara jobbigt att cykla i snön, Stackars dig om inte har en eldriven cykel, Motion får du iaf.. osv osv..

Det som är lite retfullt är att Posten har sådana där eldrivna cyklar eller mopeder. Medans vi Cyklar med en vanlig hederlig cykel. För mig gör det inge att jag "bara har en vanlig cykel" men när man är som tröttast och blir omkörd av Posten på deras moderniteter muttrar man lite ändå ha ha!

Imorgon anländer Paxen till Emmma. Lite drygt är det att det har varit så svårt att få tag på transportfirman och de stället hon står på. . Man blir lite orolig över snuttan.. Men hon är en stor tjej, så hon klarar sig.. . Ska iaf bli skönt när hon är på Plats, i sitt nya hem!

Inga kommentarer: