torsdag, september 15, 2011

Flyttat och klart

Då är vi inflyttade och har hunnit bo här ett tag.
Trivs kanon :) Skönt med så stor yta att röra sig på.

Liv visade en genväg till jobbet :) Tror den förkortar resvägen med iaf 6km, ska mäta upp och kolla sen, kul å veta exagt..

Pappsen har hjälpt mig hitta en "ny" bil, märke osv kommer senare kommer faktiskt inte ihåg nu :P Men den ska iaf dra LITE bensin och är billig att äga.. Där sparar man in några tusenlappar bara på det :) Gött! Pratat om att vi ska hämta den på fastlandet nästa helg när vi åke roch kolla på vår (David´s) GD valp :)

Just det, det blir med all säkerhet en GD för oss, David betalade in handpenningen i förra veckan :) Ska som sagt åka och hälsa på nästa helg och den är leveransklar i månadskiftet oktober/november. Blir mycket spännande och  roligt :) Det är mycket jobb med en valp men det är ju också väldigt mysigt :)

Idag kunde vi äntligen koppla in Telia, var nån teknik nisse här idag och fixade felet, vilket det nu va :P Så nu har vi internet, tv och fast telefon. För er som inte redan vet så är det urkass mottagning på mobiltelefonerna här ute :/

Imorgon blir det kräftskiva :) Malin å Stoffe som ska ha hemma hos sig.. :) Ska bli skönt att komma iväg och  va lite ledig :P Jobbar sen resten av helgen lö kväll till sö kväll..

Inga kommentarer: