måndag, september 19, 2011

Lilla fina Paxen

Ja..
Emma har tagit det svåra beslutet att sälja Pax..
och jag har fått erbjudande om att köpa tillbaka henne,
har räknat, räknat å åter räknat på det,
men får verkligen inte ihop det,
inte på något sätt alls :(

Har tänkt väldigt mycket på det här de senaste dagarna vilket resulterade i att jag i natt drömde om att jag hade köpt tillbaka henne.. Den glädje jag kände är obeskrivbar, den hästen, det finns verkligen ingen annan som hon.. usch.. har ont i magen över hela situationen..

om jag bara hade haft pengarna.. om det inte hade vart just nu.. då kanske det hade gått.. men så kan jag ju inte heller tänka, då blir jag tokig.. ett beslut är ett beslut och jag fattde beslutet för att sälja henne för några månader sedan av en bra anledning.. jag har inte råd.. vill ju kunna ge henne det bästa, det hon förtjänar..

jag litar på Emma, att hon hittar världens bästa hem till pärlan :) jag vet att hon är lika nog som jag om Paxen´s bästa..

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=530227

torsdag, september 15, 2011

Flyttat och klart

Då är vi inflyttade och har hunnit bo här ett tag.
Trivs kanon :) Skönt med så stor yta att röra sig på.

Liv visade en genväg till jobbet :) Tror den förkortar resvägen med iaf 6km, ska mäta upp och kolla sen, kul å veta exagt..

Pappsen har hjälpt mig hitta en "ny" bil, märke osv kommer senare kommer faktiskt inte ihåg nu :P Men den ska iaf dra LITE bensin och är billig att äga.. Där sparar man in några tusenlappar bara på det :) Gött! Pratat om att vi ska hämta den på fastlandet nästa helg när vi åke roch kolla på vår (David´s) GD valp :)

Just det, det blir med all säkerhet en GD för oss, David betalade in handpenningen i förra veckan :) Ska som sagt åka och hälsa på nästa helg och den är leveransklar i månadskiftet oktober/november. Blir mycket spännande och  roligt :) Det är mycket jobb med en valp men det är ju också väldigt mysigt :)

Idag kunde vi äntligen koppla in Telia, var nån teknik nisse här idag och fixade felet, vilket det nu va :P Så nu har vi internet, tv och fast telefon. För er som inte redan vet så är det urkass mottagning på mobiltelefonerna här ute :/

Imorgon blir det kräftskiva :) Malin å Stoffe som ska ha hemma hos sig.. :) Ska bli skönt att komma iväg och  va lite ledig :P Jobbar sen resten av helgen lö kväll till sö kväll..