lördag, oktober 20, 2007

trodde du ja!

ja det e mycket man kan tro om vissa personer.. mycket är inte sannt har man ju upptäckt.. en man trott är hur snäll o go som helst har visat sig vara en helt annan person idag, tyvärr..

Hurra! Jag e inte bakis idag! Efter gårdagen så är det ett under.. Började helmysigt hos Annie med chips o vin, vi satt o snackade en massa o hade hur trevligt som helst, men sen så bestämmde vi oss för att gå hem te jonas o christoffer vilket kanske inte var den bästa ideen.. Resultatet blev att Annie var ledsen så det var inte kul, men sen så drog vi te munken, när vi kom var det inte så livat men senare blev det värsta öset! Vi dansade o hade kul o glömde för ett ögonblick att det fanns ett bekymmer i världen, men som allting hade det ett slut o verkligheten blev ganska uppenbar när vi gick hem.

Ja då ska man snart te Annie igen på förfest =o) Får nog allt bli lite lugnar idag, efter gårdagen, har inte heller någon alkohol att dricka, kanske e bra det.. Sen bär det av te Rindi, får bara hoppas på att det e bra musik ikväll, för bra musik gör allt! När Annie o jag var o köpte Pizza idag så var vår pizza bagare där! Äntligen he he.. o han var lika fin som vanlig, ögongodis o pizzan smakade sååå mycket bättre när man visste att han hade gjort den.. (eller hur Annie, det var det du som sa o håller fullständigt med!)

Rörda av en ton
I en melodi
Kan två hjärtan slå, så att båda två känner harmoni
Som om sagans värld, blivit verklighet
Främling blivit vän, vad ska hända sen?
Ingen av dom vet
Skönheten e hon o odjuret e han
Men så mycket mer, än vad ögat ser, ser dom hos varann
Rörda av en ton
Förda av en sång
Låter tiden gå, börjar att förstå, allt kan ändras om
Ska vi våga tro
På vår fantasi?
Sagan ger oss svar
Varje väsen har, skönhet innuti
Sagan ger oss svar
Varje väsen har, skönhet innuti.


Inga kommentarer: