torsdag, mars 18, 2010

bra o dålig

äntligen mycket bättre :) har nu på förmiddagen varit ute o ridit med Johanna o Towe, gick jätte bra förutom att Pax började hosta. Så jag hoppade av sista biten o gick hem. Vet inte riktigt vad hostandet beror på.. Tog tempen när jag var hemma o den låg på 37. 6 så den var ju inte hög, då är det ju troligtvis ingen infektion, hon var inte svettig eller verkade ansträngd annars.. Så ingen aning, men hon får vila i en vecka nu så får jag se om hon blir bättre. Ska ringa veterinären o rådfråga imorgon oxå....

2 kommentarer:

Emily sa...

det kan ju varit damm i stallet? typ i bädden eller höt? Vet ju inte vad ni har för underlag eller så men det är ett exempel iaf, von hostade med periodvis när de varit lite extra dammigt i spånet eller i höt.

Sirie sa...

Hon har torv som underlag i boxen, så kan ju inte vara därifrån, iof har de andra halm o spån så det kan ju damma av sig, men tycker dock inte att de dammar så mycket.. Men men svårt det där, tycker det är bra ventilerat i stallet med, dörrarna brukar stå öppna på dagarna.. suck.. inte kul, men håller tummarna för att det ska bli bättre!