söndag, november 28, 2010

1:a advent!

tiden går fort som vanligt!

Vart på Bläse julmarknad idag med Kenny :) Myspys! Roligt att det var några som stod o sålde som man faktiskt kände! Annie o Marie på ett ställe o Anna o Nicole på ett ställe. Dock tveksam till om det var värt bilresan, tog ett bra tag i snöovädret.. Men men.. Är ju så gott som tradition att åka dit så.. ja.. !

Självklart tände man det första ljuset i adventsljusstaken i morse oxå när man åt frukost.. :) Snö på backen o snö i luften. Kan inte bli mer julig stämning. .

Imorgon blir det ÄNTLIGEN jobb igen, gud vad jag saknat alla människor! Har nog aldrig sett fram så mycket till att åka till jobbet.. Men det är väl bara njuta när det är så!

Så här i juletid får man lite "hem" längtan.. ! Saknar min familj jätte mycket! Och i år kommer det för första gången inte bli någon jul med dem. . Får väl se hur de går ;)

Planerna inför "skidsemestern" vecka 4 är i full gång :) Var så längesedan jag åkte skidor! Ska bli så kul o bara komma iväg o göra annat..

Imorgon är det precis en vecka kvar till Paxen åker till sin nya ägare Emma! Börjat med att skriva packlista, så allt som ska med kommer med.

Inga kommentarer: