söndag, oktober 31, 2010

sjuk helg igen!

ännu helg som gick åt till att vara sjuuuk :( Suck!

Annie o jag skulle ha en liten mys pys fredag, med Lost och varm smörgåstårta. . Vilket vi oxå hade tills jag började må illa.. .. .. brydde mig inte så mycket om det då jag mått lite illa de senaste dagarna.. Men efter att vi hade den supergoda maten så blev det värre, pallrade mig hem o började spy på vägen hem och det fortsatte sen hela natten :( mådde skit helt enkelt! Så hela lördagen låg jag pall med feber o illamående. .

Idag mår jag dock mycket, mycket bättre :) Känner mig dock inte 100 än, hoppas på att jag är helt återställd tills imorgon då jag ska jobba. .

torsdag, oktober 28, 2010

vinden viner

och regnet .. skvätter.. eller någe liknande ha ha! Mysigt ;)

Har gått utmärkt på jobbet idag, jag och Mattias cyklade ett område tillsammans, vi blev klara så pass tidiga att vi hann med att hjälpa till med ett annat område oxå he he! Blev många trappor på Gråbo sammanlagt :) Men som man brukar säga; lite motion skadar aldrig!

Blev dock lite övertid så hann inte rida som jag hade planerat.. Men men kan ju kanske hinna med det imorgon :P annars ska jag banne mig hinna med det på lördag, där med basta!

Blev en mys-kväll hemma hos Annie ikväll :) Med Lost och mycket prat. Annie visade sina/sitt senaste projekt, vilket är helt sjukt otroligt fint!! :) Hon bjöd även på lite hemmagjort godis, gillade snöbollen vääääldigt mycket ;) mer sådant :P

och jaaa.. REDAN fredag imorgon..

onsdag, oktober 27, 2010

vält

mjo, cykla innestan idag då.. Gick väl sådär :/ eller gick utmärkt till en början, sen var ju cykeln tvungen att välta :( så alla breven hamnade i oordning, efter det tog det liiite längre tid att cykla! Suck och blä! Men men olyckor händer, gäller att lära sig av sina misstag. Så lär ställa den nästa gång, så att den INTE välter ;)

Alva fick sin sista medecin idag. . . Så håller verkligen tummarna nu! Dock har jag sett att hon haltat 1 gång idag.. Det blir två gånger allt som allt under tiden hon ätit medecinen.. Återstår att se vad som händer. .

Annars har det inte hänt så mycket idag, var helt slut efter jobbet, blev ca 6h cykling allt som allt... Var i stallet efter jobbet o släppte in hästarna, mockade mm.. Efter det har jag suttit i soffan o bara viiilat vilket jag känner var välbehövt!

---------------------------------------------------
22:02

Oj då! Vad stavfel, upprepningar o slarv det blev i det här inlägget då! Ska nog gå o lägga mig nu ;) he he! Men först ut med hundarna en runda.

tisdag, oktober 26, 2010

Ibland så!

Har gått kanon att jobba idag, känns som om det bara går bättre o bättre! Dock håller "stämplings" maskinen på att krångla för mig, vill inte registrera mig när jag ska stämpla in eller inget annat heller för den delen. . Så vi är lite ovänner jag o maskinen igen men kommer nog att lösa sig tillslut :P Får ta ett snack med den imorgon ;) Ska cykla innerstan med omnejd imorgon, heeelt själv! Kommer bli spännande, är som en labyrint! Som tur är så kommer jag ha karta med mig he he!

-----------------------------------------------

Allmänt känns livet så där just nu.. Suck! Halvkass i kroppen, känns som om jag håller på att bli sjuk, vilket jag INTE vill. ! Har satt ut Pax på annons, känner att jag varken har pengar eller tid just nu och har tappat all motivation som bara finns! Vill ju inte sälja henne men vad ska man göra? Bilen skulle behöva till verkstan, vinterdäck behöver köpas. . osv osv. . Utgifter, utgifter, men som man brukar säga, ALLT LÖSER SIG!

Något som är positivt är att Alva ska få sista medicinen imorgon och hon har inte haltat mer än den där enda gången. Så verkar som det hjälpte :)
Bonzai har fått sin första dos medicin, så han är oxå på bättringsvägen! Skönt, skönt!

söndag, oktober 24, 2010

mys väder!

Regn o rusk ute, vilket gör att det blir mysigt att sitta inne framför tv:n och mindre mysigt att vara ute :P

Igår hade jag migrän hela dagen, vaknade med "vanlig" huvudverk, tog två alvedon och åkte till stallet för att släppa ut hästarna. Åkte sedan hem igen och insåg att mitt huvud inte ville sammarbeta utan hade bestämt sig för att få migrän, eftersom jag hade tagit Alvedon på morgonen kunde jag inte ta en migräntablett :( Suck! Så var bara att ligga i sängen hela dagen, sååå tråkigt, blev en hel del morden i midsommer avsnitt.. Tusen tack säger jag till Malin som hjälpte mig med Pax och gjorde mina morgonsysslor jag skulle gjort.

Idag är det mycket bättre :) Vaknade Utan Huvudverk eller Migrän! :) Åkte o släppte ut hästarna, när jag kom hem satte jag igång o städa o tvätta här hemma. Under städningen av hallen hittade jag en livs levande mus! Tycker både synd om den och blir äcklad på samma gång. De är söta ute men inne i huset vill jag inte ha dem! Snart ska jag iaf bort till stallet igen o fodra lunch, fylla vatten, mocka osv, sen kommer det en o ska klippa Paxen. Ska bli spännande o se hur det går :)

Ikväll blir det bara att ta det lugnt sen, se en bra film o mysa i soffan :)

Alva har blivit bättre av sin medicin :) Har bara sett henne halta en gång efter hon började ta den. Så hoppas på att det håller i sig nu så att det inte kommer tillbaka.

Tyvärr har Bonzai´s "hosta" blivit sämre, värts är det vid 4 tiden på morgonen, han har väckt oss nu två nätter i rad med hostandet. Som tur är fick jag medicin till honom utskrivet av Vet så ska hämta det på måndag. Vilket är skönt är att Vet sa att det inte är farligt utan "bara" jobbigt för honom. Men tycker synd om min lilla snutt, men kommer snart bli bra igen :)

onsdag, oktober 20, 2010

som vanligt

redan Onsdag, hjälp vad tiden går fort när man har något vettigt att göra, mitt i veckan och snart är det helg igen innan man vet ordet av...

Lyckades komma bättre överens med "stämplings" maskinen idag, blev in-stämplad och efter det så fungerade allt finemang resten av dagen. Cyklade ett område själv idag oxå :) , ett område som jag har cyklade själv tidigare. Så gick bara ! Fick hjälp sista biten så att jag hann bli klar i tid vid halv 4.

Kl 4 var det dags för blodgivning :) Snälla Annie följde med dit! Gick bra som vanligt!

-------------------------------------------
18:27

Då är Bonzai anmäld till Stockholms Hundmässa 2010 18-19 December! :) Ska bli spännande! Redan lite nervös ;) Men blir nog bra !

tisdag, oktober 19, 2010

Lite stress!

Jag kommer inte inte riktigt överens med apparaten som man "stämplar" in med än.. Trodde att jag hade stämplat in i morse, men när jag skulle stämpla ut sa den att jag var tvungen att stämpla in först.. Hummm.. Ja ja, fårfråga första bästa imorgon hur det ska gå till..!

Skulle cykla med skogis idag men eftersom jag skulle med Alva till Vet 15:30 så tog han det innanför muren och jag det utanför muren som skulle göras. Kom precis tillbaka kl 15, puh! Så var bara snabbt byta om o sen köra i ilfart hem, hemta hundarna o sen till Veterinären.

Var en jätte duktig Veterinär, Oscar tror jag han hette, han var jätte nog när han undersökte Alva, kännde o klämde i säkert gott och väl 30-40min. Visade sig att hon troligtvis har en inflammation i höften höger bak. Så nu blir det antiinflamatoriskt i 7 dagar och vila som gäller. Skulle återkomma om det inte blev bättre, för då skulle hon röntgas. Passade på att fråga om han kunde vaccinera Bonzai eftersom han skulle ha sin 1års spruta idag och det gick bra, skönt!
Fråga oxå vad han trodde om Bonzai´s "kräkhosta", han låter som att han ska kräkas någon gång ibland fast han i själva verket inte kräks. Men han trodde bara att det var någon irritation, inget farligt utan att det kommer växa bort eftersom han fortfarande är ung och inte har 100 imunförsvar än.

Kände att migrän var på gång när jag delade posten, så tog en tablett när jag kom hem från Vet och har sedan dess legat pall i soffan. Usch! Vill inte ha migrän, men känns mycket bättre nu iaf :) Så ska nog gå över tills imorgon.

måndag, oktober 18, 2010

brev dags igen!

Måndag och jobbeleriet igång igen :) Idag fick jag cykla ett område själv igen! Denna gången ett som jag cyklade med Pernilla (tror jag det var) förra veckan. Gav mig iväg vid 10 tiden efter att jag och en till hade kammat området. Tog med kartor, kodkort och nyckel. Gick riktigt bra, eftersom jag hade cyklat området 1 gång tidigare hade jag iaf en hum om vart jag skulle :) men fick dock cykla o leta lite efter några adresser/nummer som gömde sig :P Det är det där letandet som tar tid :( suck! Längtar tills jag kan alla områden iaf så pass bra så att jag slipper leta mig fram så mycket, blir mycket smidigare då ;)

Brevbärar jobbet är väldigt intressant på många sätt, man får träffa mycket människor, se hur folk "möblerar" sina trapphus, försöka uttala konstiga namn när man åker hiss (själv), utmana sig själv (känner redan att det är lättare att cykla), leta lösningar (om man tillexempel inte hittar personen/numret eller liknande), folk är faktiskt väldigt trevliga mot brevbärare, har inte träffat en enda otrevlig människa än, kanske är de rädda att de inte ska få någon post annars, Det slår aldrig fel när det är en hund med i bilden, den skäller! Undra vad brevbärare o hundar har otalat egentligen :/ humm!

Bokade om min blodgivar tid, eftersom jag skulle dit kl 13:15 krockade det "lite" med arbetet, så fick en på onsdag kl 16 istället :) Mycket bättre och mycket bra att jag kunde få en ny så snabbt!

Har även ringt och bokat Vet tid åt Alva, ska dit imorgon kl 15:30, så skulle få sluta lite tidigare imorgon så att jag hinner hem :) Det var snällt tycker jag :P

söndag, oktober 17, 2010

lugn o festlig helg

I fredags firade jag att (jobb) veckan var slut med pizza och ett glas vin :) Kändes skönt att det var helg!

Fick cykla och dela ett område själv i fredags oxå, gav mig iväg vid 10 tiden och var tillbaka vid 15:30. Så var iväg ett bra tag men kändes ändå inte som om det skulle vart så länge.. men men. Kändes iaf att jag inte hade fått någon lunch! Var riktigt hungrig när jag var tillbaka :P Där av Pizzan senare på kvällen he he!

I går var det födelsedags fest hemma hos Annie :) Magnus var över från fastlandet så han var där oxå! Till en början var Nicole, Fredrik o Anna med men när de åkte hem var det bara jag, Kenny, Anton, Annie och Magnus. Men vi hade skoj ändå! Man behöver inte vara många för att ha roligt :) Så det så!

Idag har jag bara tagit det lugnt! Vilket har varit skönt. Ikväll ska Malin o jag till ridhuset och rida, ska bli spännande o se hur pigg Paxen är nu när jag inte har ridit på hela veckan. .

Stackars Alva haltar fortfarande, så blir till att ringa Vet imorgon o se vad dem säger. .

torsdag, oktober 14, 2010

Brevbäraren

oj då! Det var länge sedan jag skrev något här... hummm..! Har varit fullt upp med jobb, häst och hund!

Har gått superbra på jobbet (Citymail). Trivs kanon, bra arbetskamrater, ett kanon jobb helt enkelt! Mån, Tis och Onsdag Cyklade jag med olika personer varje dag och delade post i 3 olika områden/distrikt. Gick jätte bra, dock lite rörigt när man ska komma ihåg hur alla 3 går i ordning och så, men det löser sig!

På morgonen börjar man med att sortera all post och på eftermiddagen delar man och om man kommer tillbaka i god tid så blir det lite sortering på em oxå. Var lite svårt att hänga med i början med alla termer och inbördes namn på saker men jag tror jag börjar greppa vad det mästa är; så som kammning, pellikan, boxar osv och mm.. ;) Är inte så svårt egentligen he he! Men kammningen är lugnt det krångligaste momentet och tar lite tid att lära sig, men det kommer! Har fått ett häftigt kort som man ska "stämpla" in och ut med mm.. Allt som allt så har det gått bra och som sagt, trivs kanon!
Trodde dock inte att det skulle vara så jobbigt att cykla :P he he! Tänkte inte på att det var "lite" extravikt man skulle släpa med sig, men jag ser det som ett gratis träningspass, som man faktiskt får betalt för :) Härligt, härligt!


Idag fick jag i uppdrag att cykla och dela ett område helt själv! Och det ska nämnas att jag ALLDRIG har varit där tidigare! Men gick iaf kanon :) Tog lite tid men men! Var bara lite svårt ibland att hitta vilken ordning numrerna och husen låg i.. Lyckades iaf tillslut lära mig att "dunka" i breven i lådorna :) Riktigt stolt över mig själv! Det innebär att man cyklar och lägger i breven samtidigt så att man slipper stanna, vilket sparar en massa tid :)

Imorgon är sista dagen för denna vecka, ska bli skönt med helg, rumpan behöver vila lite :P he he! Har under veckan lyckats med att bli utskälld av hundar, men det tillhör ju jobbet som brevbärare he he ;)

Ja vad mera har hänt, inte särskilt mycket. Har varit så trött efter jobbet så har inte orkat rida eller pyssla med Pax någe nämnvärt. Känner dock att jag börjar hämta mig nu och bli piggare om kvällarna :) Är skönt att komma upp tidigt och få vara ute och röra sig, känner att man mår bättre i kroppen av daglit träningspass!

Stackars Alva har börjat halta när hon reser sig från golvet :( Såg det idag när jag kom hem från jobbet, Kenny sa att han hade sett att hon gjorde det igår oxå. . Men hon har inte ont när jag böjer och stretchar benet så vet inte vad det kan vara :/ Kanske en nerv i kläm eller som Kenny trodde att benet somnar.. Håller ett vakande öga på det och hoppas att det går över innan veckan är slut annars får det bli Vet, igen..

söndag, oktober 10, 2010

Lugn och skön dag!

Idag har det varit lugnt och skönt!

Gick upp lite innan 8, gav hundarna mat gick ut med dem en vända, tog sedan med mig Bonzen till stallet. Släppte ut hästarna och gav alla mat. Fyllde vatten, mockade och packade hö tills imorgon. När Pax och Cita hade ätit upp allt sitt hö, tog jag in Pax och gjorde iordning henne för en ridtur. Red på åkern bakom stallet och åkte av för första gången, mer om det finns på Pax´s träningsblogg. Efter ridturen hjälpte jag Malin o Andreas med att packa resten av spånen i alla plast säckar som fanns, sen körde vi bort det till staller, så nu är lagret påfyllt :) Gött! Efter det bar det av hemmåt, satte igång med att städa, tvätta och diska, behövdes och känndes så skönt att ha det rent o fint igen :) Gissar på att jag inte kommer ha så mycket ork till att städa nästa vecka, kommer nog ta nån dag tills kroppen har ställt in sig på att jobba 7-4 :P

Har även varit hundvakt idag till lilla Nebo :) Han e så söt så! Är kul med valp, men ändå lite skönt att lämna tillbaka, man glömmer lätt att det är jobb att ha valpis oxå ;) Men suugen blir man :) men men.. ska inte ha någon ny nu på ett tag, räcker gott o väl med de två bustroll jag har.

Ska bli spännande imorgon, men är jätte nervös! Oj oj! :)

lördag, oktober 09, 2010

Utmattad!

OJ Oj oj!! Full rulle har det varit de senaste dagarna!! Så mycket att berätta, men vet inte om jag kan få ner allt, ska försöka..

Det hela började på onsdagen.. Gick upp vid 04:30 för att hinna allt innan vi skulle vara vid båten ca 7. Fixade den sista packningen och åkte sedan till stallet för att släppa ut hästarna och mocka, Malin kom ut och vi gjorde det sista i stallet, sen var det bara sätta sig i bilen och åka mot båten. Väl på båten kunde vi andas ut, äntligen iväg! Vi käkade frukost i godan ro och allt var frid och fröjd, tills det började att gunga! Vi satte oss en stund inne i "barn-tv-rummet", jag la mig ner så att gugningarna inte skulle kännas så mycket. Där låg jag i godan ro, Malin o Henke gick iväg o skulle göra något.. Helt plöttsligt kommer en okänd människa och sa att jag skulle komma till toaletterna för att min sork mår dåligt, tänkte då för mig själv; att jag har inge barn.. men men förstod att det var Henke ho hade syftat på, så jag går till toaletterna o ropar på Malin, hittar dem på Handikappstoan. Visade sig att Malin o Henke mådde jätte dåligt och kräktes, jag satte mig på golvet en stund och insåg att det gungar inte lite, utan väldigt mycket, plötsligt började jag oxå att må illa och jag kräktes även jag :/ suck! Slutade med att alla 3 "sov" på toalettgolvet av utamattning och ingen orkade röra på sig. Usch! Det var en hemsk båtresa! Var väldigt skönt när vi väl kom av båten och körde mot karlskrona!

Hämtade upp lillebror Eric på vägen hem till mamma o Berne, väl där hemma hade mamma lagat Tacos :) Var väldigt skönt att bara sätta sig ner och äta god mat! Alla var jätte hungriga. Har aldrig sett Henke äta så mycket :P Efter maten körde vi hem Eric och lämnade selen Emily ska köpa av mig hos Eva o Pappa om vi inte skulle hinna till Lyckeby igen efer Börjes. Och oj så rätt jag hade.. Resan till Börjes gick suveränt, väl där gick vi runt och plockade till oss det vi skulle ha och betalade sedan. Sen började Mardrömshemresan! En blandning av GPS, trötthet och mig är ingen bra kombo! Vi körde så grymt vilse så det är inte sannt.. ! Vi kom in på en liten, liten, liten väg som var super krokig, har i hela mitt liv aldrig kört på en krokigare väg.. och då skojar jag inte. Det var ute i ödemarken, ett tag trodde vi nästan att vi aldrig skulle komma fram.. Tillslut så kom vi iaf fram efter ett antal missöden av felkörningar.. oj, OJ! Usch vad trötta vi var när vi kom fram. Somnade så fort jag la huvudet på kudden!

Klockan ringde 03:50 strax efter knackade det på dörren, var mamma som kom o skulle säga hej då och se till att vi kom iväg ordentligt :) Vi gick upp, klädde på oss och slängde in allt i bilen. Sen bar det av till Ullared! Regnade, var mörkt och dimmigt, så var inte en drömmresa men vi klarade oss fram helskinnade! Lärde mig en sak under vägen iaf och det var att sätta på vindrutetorkarna i förebyggande syfte innan man möter en lastbil, he he!

Parkerade bilen och tog oss varrsin kundvagn! Någor som var skönt var att det inte var någon kö alls in i butiken :) Jippy!! Gick runt balnd alla saker, lyckades med att tappa bort Malin o Henke, vi letade efter varandra, gick om varandra och lyckades tillslut hitta varandra! Efter en lagom runda gick vi till kassorna och betalade, lämnade sakerna i bilen käkade en korv och gick in en runda till. Plockade på oss lite saker till, gick till kassorna, käkade på Burgerking och åkte sedan emot Veddige där vi skulle hämta Nebo, Malin´s nya tillskott :)

Innan vi hämtade valpen stannade vi på Apoteket för att köpa åksjuketabletter, vilket vi gärna ville ha för att inte återupprepa gårdagens båtresa. Hitta problemfritt hem till Nebo´s uppfödare. är vi kom in möttis vi av ett glatt och härligt valpgäng, mamma hund "Goldie" och en spansk vattenhund (tror jag att det var.. eller Italiensk eller nåt...).. alla vovvar var glada och välkommnande, så även matte. Var mycket trevligt och fick reda på hur det var innom Whippet världen.. Sen var det bara att packa in sig i bilen igen och åka mot Oskars! (men först var det lite letande efter bilnyckel..)

Resan till Oskarshamn gick utmärkt! Var jätte bra väg, nästan 2 filigt hela vägen :) Gick snabbt och smärtfritt. Var dock väldigt trött, kändes att man inte fått tillräckligt med sömn.. Men men gick bra! Stannade till på Maxi efter det blev det Mcdonalds och sen till båten. Malin hade bokat hytt på tillbaka vägen, 2 gången jag åker hytt på Gotlandsbåtarna och har varit lika lugnt och skönt båda gångerna. Hade lite svårt att somna, kände att det gungade en hel del men försökte att inte tänka på det och tillslut så somnade jag med lilla Neban i famnen. :) Vaknade när det bara var en liten stund kvar tills vi kunde gå ned till bilen så var bara packa ihop och bege sig neråt mot bildäck.

Var så grymt skönt att äntligen vara hemma igen, på fast mark, på Gotland! Körde hem till Malin, lämnade av henne o Henke, packade av mina grejjer till min bil och körde hem. Somnade nästan direkt. Var så grymt trött!

Igår vaknade jag med migrän, resan hade tagit sitt pris, så blev tyvärr inget jobb med Purjolök den dagen. Tog det lugnt, låg i soffan och försökte med att göra ingenting. Fungerade och migränen avtog lite.. Men gjorde inget vettigt den dagen, förutom att åka till Malin för att Bada Bonzai inför utställningen på lördagen.

Idag! Gick upp vid 6 snåret för att åka o släppa ut hästarna, började sedan packa bilen och förbereda inför utställningen. Åkte sedan vid 20 i 8, väl framme i Rosendahl anmälde jag att jag var där, Kenny o jag bar in Bonzai´s bur. Gick runt o kollade lite, sprang på toa 2 gånger för att jag var så nervös. Jag var först ut av alla, vilket innebär att jag startade kl 9. Gick superbra, Bonzai hjärtat var så duktig så :) Fick jätte bra berömm från Dommaren och Bonzai fick HP, Herdespris i Juniorklassen, vilket innebar att han fick möta de andra Whippethanarna. När han mötte dem kom han på 3:e plats, men han hade ingen rättvis chans mot de andra två då Bonzai är så liten och omusklad än. Men allt som allt gick det superbra och jag är så stolt över min lilla sockerbit!!



Ja, det var det de! Händelserik vecka helt enkelt!

------------------------------------------------------

21:12
Har bestämt mig! Ska ställa Bonzen på Stockholm Hundmässa 2010 18-19 Dec. Då får jag chansen att hälsa på farmor, farfar och resten av släkten oxå :) Ska bli grymt kul och ser fram emot det i massor, fast det kommer bli lite läskigt oxå... :P Kankse Malin o Bonanza ska dit oxå!! Hade varit grymt kul, så att man slipper vara själv om det hela ;) Håller tummarna för det!

måndag, oktober 04, 2010

jobb gånger 2

Idag fortsatte jobbandet med Purjolök :) Fick reda på att jag kommer få lite lön innan jag åker till fastlandet på onsdag :P Vilket är väldigt välkommet.

När jag kom hem var det dax för storstädning, såg för j***** ut här hemma, ut med mattor, byte av sängkläder, dammsuga, torka golv, plocka ur och i diskmaskinen osv. Så nu ser det mycket bätte ur, känns mycket bättre oxå! ;) Skönt!

När jag var helt inne i städ fixet så ringde mobilen, var visst Citymail och det var bra besked! Efter att de hade intervjuvat några till visste de att det var mig de vill anställa :) Helt grymt och sjukt att höra på samma gång, så glad, SÅ GLAD! :) Så börjar där på måndag!

Jobbar kvar med Purjolökarna tills på fredag så de har en chans att hitta en ny som kan jobba där, känndes jobbigt att ringa o säga att jag hade fått jobb. Trivs så bra där! En hur bra arbetsplats som helst! :) Tack för att jag har fått jobba hos er!

Efter allt städande bar det av till stallet för att mocka, rida mm.. Blev en skrittrunda med Paxen, mer om det hittar du på Pax´s träningsblogg.

På onsdag bär det av till fastlandet med Malin o Henke, fattar inte att tiden går så fort, känns som om det var år och dar kvar tills vi skulle åka typ igår.. eller ja ni fattar. Kommer först åka till Karlskrona och eventuellt mellanlanda hemma hos mamma innan vi åker till Börjes i Tingsryd och efter det till baka till Karlskrona igen för att sova där. Dagen efter det åker vi mot Göteborg, blir en sväng på Ullared och sen hämta lilla Valpis :) Ska bli sååååååå kul !! Längtar tills onsdag Malin ;) !!

Supersnälla Nicole och Fredrik ska passa Bonzai och Alva Ons och Torsdag eftersom Kenny åker till jobbet så tidigt och kommer hem så pass sent så är det bättre för hundarna att få komma ut ordentligt om dagarna :) Vet inte hur jag ska tacka er för att ni ställer upp, men börjar med att säga tusen tack iaf!!

söndag, oktober 03, 2010

Vem kan ha tråkigt?

vem kan vara på dåligt humör när man umgås med fulla människor?! :)

Åkte igår ut till Marlene och Henken i Lye, Kenny o Anton var redan där och efter ett tag så dök det upp ett gäng till :) Efter lite pokerspel och drickande (för mig kaffe ;)) så bar det av till en inflyttningsfest (tror jag att det var), jag, Marlene och Emelie tog svarten dit. Känndes först inte som en livad fest alls, vet inte om det berodde på att vi kom eller om de bara hade haft en paus i röjjet men efter en liten stund drog det igång rejält :P Vi hade superkul och alla som var på festen var hur trevliga som helst :) Kanon fest måste jag säga, har bildbevis som innom kort kommer hamna på facebook!

Allt som allt så vände helgen från att vara tråkigare än tråkigast till att bli hur kul som helst! Uppe på allt så tror jag att jag är kär; i Svarten :) Grymt rolig bil att köra!

lördag, oktober 02, 2010

funktionabel?!

Vissa dagar kan bara kännas så grymt värdelösa, hela min helg har hittills känts precis så! Jag hade lika gärna kunnat vara utan dessa dagar/timmar/minuter.. .. Det enda som har känts någorlunda betydelsefullt är utställingskursen jag, Bonzai, Malin och Bonanza var på idag.

Det är så svårt att ta sig upp igen efter att man har gått ner sig i alla negativa tankar, allt känns så värdelöst och obetydligt. Allt i hela mitt liv, hela mitt liv känns som om jag och alla andra hade klarat sig utan.. Känner bara för att krypa ner under täcket o glömma bort att jag överhuvudtaget finns och hoppas på att alla andra glömmer bort mig oxå.

Jag vill verkligen inte må så här! Känns bara skit och ja, jag vet! Det är löjligt för jag vet att det jag tänker inte är sant.. Men men.. Ibland kan det som inte är sant kännas mer sant än sanningen själv.. Det hela har med vad som finns inne i, inte vad som finns utanpå..

Det är inte alls roligt att hamna i ett sådant här självdestruktivt tänkande, även om jag känner mig ensam och utelämnad så ska jag vara trygg i mig själv. Jag ska inte behöva någon annan för att må bra. Men det behöver jag, tyvärr. Det är bara att börja/fortsätta med att arbeta med sig själv. Så att jag tillslut inte behöver någon annan för att må bra.

Då var det bara att rycka upp sig o ta tag i det hela, ~ mitt liv!

fredag, oktober 01, 2010

så vad det de

Då var denna arbetsvecka avslutad! Känns så otroligt grymt bra att ha ett jobb :)

Nästa vecka bär det av till fastlandet för börjes, ullared och valphämtande med Malin, Henke och kanske Towe.. :) Ska bli kul med en liten roadtripp.. !

Imorgon är det första dagen på utställningskursen med Bonzai :) Ska bli spännande och roligt! Är något helt nytt för mig!

Ja, annars händer det inge speciellt direkt.. Livet rullar på :) Vilket är väldigt skönt! Mycket tänk på Samoa och att jag o Annie vill åka tillbaka (måste åka tillbaka..), får se när man har råd med det.. Hoppas på att ett mirakel dyker upp snarast!! Håller tummarna!

-------------------------------------------

Och föresten, för er som brukar inta alkohol i så pass stor mängd att ni blir bakis!? Jag ha världens bästa anti-bakis tipps! Beprövat och bevisat att det fungerar!

Det hela började med att jag läste i en "huskursbok" att cocacola är bra för att motverka bakfylla, så jag tänkte; lika bra att pröva!

Sagt och gjort, Cocoacola + 2 alvedon innan läggdags så är bakfyllan som bortblåst! Ingen huvudverk eller andra biverkningar! (2 alvedon är mitt egna påfynd, har dock aldrig testat bara cocacola..)